۱۰ نکته برای جلوگیری از سرقت اطلاعات سازمان و اهمیت استاندارد ایزو ۲۷۰۰۱
اکثر موارد کلاهبرداری مربوط به جعل هویت گزارش شده که در این دسته ۲۲ درصد افزایش داشته است. همچنین افزایش قابل توجهی در سطح فعالیتهای سایبری فعال و موارد سوء استفاده از امکانات وجود دارد. گفته میشود که این افزایش همچنان ادامه خواهد داشت.
فهرست مطالب
- ده راه برای جلوگیری از کلاهبرداری
- ۱- هوشیار باشید
- ۲- با صداقت رفتار کنید
- ۳- اطلاعات را فقط براساس «نیاز به دانستن» به اشتراک بگذارید
- ۴- مطمئن شوید که شریک جرم نمیشوید
- ۵- نرم افزار آنتی ویروس را بهروز نگه دارید
- ۶- از قوانین امنیت اطلاعات شرکت خود پیروی کنید
- ۷- همکاری کامل و فوری با IT
- ۸- مراقب علائم احتمالی حمله DDoS باشید
- ۹- هرگونه نگرانی را گزارش دهید
- ۱۰- سعی نکنید اشتباهات خود را پنهان کنید
- اخذ گواهینامه ایزو معتبر
ده راه برای جلوگیری از کلاهبرداری
۱- هوشیار باشید
بررسیهای لازم را در مورد همهی شرکای تجاری و اشخاص ثالث انجام دهید تا بدانید با چه کسی سر و کار دارید. مراقب نشانههای آشکار کلاهبرداری مشکوک باشید، از جمله کلاهبرداری کارکنان، جرایم سایبری و کلاهبرداری از مشتریان یا شرکتها.
۲- با صداقت رفتار کنید
فقط اظهارات صادقانه (در مورد اعتبار، صلاحیتها و هزینه های خود) ارائه دهید. از دسترسی افراد غیرمجاز به دادهها، سیستمها یا اطلاعات شرکت خود اجتناب کنید.
۳- اطلاعات را فقط براساس «نیاز به دانستن» به اشتراک بگذارید
هرچه با افراد کمتری اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید، کمتر قربانی کلاهبرداری هویت میشوید. فقط در صورتی افشای اطلاعات مهم است که شما به گیرنده آن اطلاعات اعتماد دارید.
۴- مطمئن شوید که شریک جرم نمیشوید
مهم است که از تبدیل شدن به یک شریک جرم ناخواسته آگاه باشید. اطمینان حاصل کنید که نسبت به اقدامات کارمندان، مشتریان، تامینکنندگان یا سایرین در اعمال کلاهبرداری هوشیار هستید.
۵- نرم افزار آنتی ویروس را بهروز نگه دارید
آنتی ویروس خود را غیرفعال نکنید و اطمینان حاصل کنید که بهروزرسانیها به محض در دسترس قرار گرفتن برای وصل کردن آسیبپذیریهای شناخته شده نصب میشوند.
۶- از قوانین امنیت اطلاعات شرکت خود پیروی کنید
به عنوان مثال، از دادهها به طور منظم نسخه پشتیبان تهیه کنید، از اشتراک گذاری رمزهای عبور خودداری کنید و اطلاعات حساس یا شخصی حساس را رمزگذاری یا با رمز عبور محافظت کنید.
روی پیوندهای موجود در ایمیلهای ناخواسته کلیک نکنید، از استفاده از هات اسپاتهای عمومی WiFi برای پیوند به شبکه شرکت خود اجتناب کنید و دستگاههای شخصی را متصل نکنید یا برنامههای غیرمجاز را دانلود نکنید.
۷- همکاری کامل و فوری با IT
راهنمایی IT که برای جلوگیری از کلاهبرداری طراحی شده ارزشمند است؛ بنابراین مهم است که فوراً با توصیههای آنها همکاری کنید. به عنوان مثال، در مورد استفاده از فایروالها، بهروزرسانی نرمافزار ضد ویروس، اجتناب از بدافزارها و غیره.
۸- مراقب علائم احتمالی حمله DDoS باشید
اعلانها میتوانند شامل پاسخ غیر باشند. ناتوانی دردسترسی به وبسایت شرکت شما نیز میتواند نشاندهنده حمله باشد.
۹- هرگونه نگرانی را گزارش دهید
بسیار مهم است که فوراً مدیر یا بخش IT خود را از هر مورد مشکوک یا هر گونه خطایی که در مورد هرگونه تقلب مشکوک متوجه میشوید مطلع کنید.
۱۰- سعی نکنید اشتباهات خود را پنهان کنید
هرچه زودتر اشتباهات خود را گزارش کنید، شرکت شما سریعتر میتواند ضررهای خود را محدود کند. اگر از اعتراف اشتباهات خود اجتناب کنید، در برابر حملات کلاهبرداری آسیبپذیرتر خواهید بود.
اخذ گواهینامه ایزو معتبر
برای برقراری امنیت اطلاعات، استاندارد ایزو ۲۷۰۰۱ – سیسم مدیریت امنیت اطلاعات میتوان به سازمان شما کمک درخورتوجهی بکند. خدمات ایزوسیستم نیز در زمینهی مشاوره، پیادهسازی و اخذ ایزو برای مشاغل مختلف است که منتج به گرفتن ایزو و دریافت ایزو معتبر خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی انواع گواهینامه ایزو و بهویژه اخذ ایزو ۲۷۰۰۱ میتوانید از طریق شمارههای ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ با ما در تماس باشید یا از طریق تکمیل فرم اخذ ایزو کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.
این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.
نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...
۰۲۳-۳۳۴۴۴۸۱۴ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.
هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!