آیا برنامه های تداوم کسب و کار در حین قرنطینه به مشاغل کمک کرده است؟
این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.
با شیوع ویروس کرونا، مشاغل مجبور به بستن محل کار خود، استفاده از تجهیزات حفاظت فردی و فاصله اجتماعی یا روی آوردن به کار در خانه بودند. همه گیری جهانی هر شغلی را مجبور به تغییر شیوه کار خود کرده است.
در حالی که شیوع بیماری همهگیر باعث غافلگیری همه شد، اما این ضرورتا به این معنا نیست که همه کسب و کارها در این شرایط کاملا آماده نباشند.
طبق بررسی ها در رابطه با چگونگی کنار آمدن مشاغل در قرنطینه و بازگشت به کار، ۶۷.۹٪ از پاسخ دهندگان برنامه تداوم تجارت را اجرا کردند.
برنامههای تداوم کسبوکار، فرایندها و برنامههای احتمالی هستند که در صورت بروز اختلال در فعالیتهای تجاری بحرانی مانند یک بیماری همهگیر جهانی طراحی شدهاند. این برنامه ها با استفاده از یافته های ارزیابی گسترده ریسک و تأثیرات تجاری ایجاد شده اند که تهدیدهای انجام شده را برجسته می کنند.
با استفاده از این اطلاعات، یک کسب و کار می تواند برنامه هایی ایجاد کند که بتواند این تهدیدها و خطرات را کاهش، کنترل یا حذف کند. این برنامه ها همچنین می توانند در صورت بروز اتفاقی غیرمنتظره به یک کسب و کار این امکان را بدهند تا با اطمینان و سریع واکنش نشان دهند و همچنین مدت زمان بهبودی را کاهش دهد.
اما آیا در مورد اولین قرنطینه، افراد متوجه شدند که برنامه های تداوم تجارت به آنها کمک می کند تا خود را با شرایط موجود سازگار کنند؟
” این برنامه ها به حفظ کسبوکار در این دوران دشوار کمک کرد.”
از بین کسانی که برنامه ای داشتند، مسلماً به نظر می رسد که آنها در قرنطینه توانستند به خوبی از آن استفاده کنند.
در کل ۳۶.۲٪ گزارش دادند که برنامه تداوم کارشان برای آنها “بسیار مفید” بود. این نوع برنامه ریزی، آنها را به فرایندهای مناسب برای ارزیابی تهدیدات همه گیر و تأثیر بالقوه آن بر عملکرد آنها مجهز کرده بود. برنامه های تداوم کسب و کار به افراد نشان داد تا برای هر اتفاقی که بعدا رخ می دهد، آماده باشند.
برنامه تداوم کسبوکار کمک می کند تا بر چیزهای مهم تمرکز کنید و به آنچه ممکن است رخ دهد نگاه کنید و رو به جلو قدم بردارید.
برای برخی دیگر، برنامه تداوم کسبوکار به این معنا بود که زمانی که قرنطینه اعلام شد، آنها تمام تجهیزات و نرمافزاری را که نیاز داشتند، در خانه فراهم کنند. این کار به آنها مزیتی بر سایر کسب و کارها داد. همچنین مجبور بودند برای تجهیز پرسنل خود با لپتاپها، نرمافزار کنفرانس ویدئو کنفرانس و دسترسی به سرور تلاش کنند.
داشتن یک برنامه تداوم کسب و کار به این معنی بود که برای مثال همه کارمندان با استفاده از سیستم تلفنی VOIP از خانه کار کنند، همه رایانه ها از قبل به سیستم های قوی متصل شدند. با این کارها هیچ گونه خللی در تجارت ایجاد نشد.
با در اختیار داشتن نرم افزار مناسب، هنگامی که بسیاری از مشاغل ممکن بود با افزایش تهدیدات مجرمان سایبری که در خانه استفاده می کنند روبرو شوند، از امنیت سایبری نیز برخوردار بودند.
با این حال، همه مشاغل برای وقوع یک بیماری همه گیر برنامه ریزی نکرده بودند. اما برای برخی، این مساله هنوز به این معنا بود که آنها برنامهها و فرآیندهایی داشتند که بتوانند با شرایط تطبیق یابند تا از کسبوکار خود پشتیبانی کنند. برای مثال، برخی برنامههایی داشتند که فرایندها و منابع لازم برای امنیت را مشخص میکردند.
طرح تداوم تجارت برای گواهینامه های ایزو ۹۰۰۱ (سیستم مدیریت کیفیت) و ایزو ۱۴۰۰۱ (سیستم مدیریت محیط زیست) تهیه شده است و این فرصت را می دهد تا آن را به صورت زنده آزمایش کرده و پیشرفت های بیشتری داشته باشید.
در رابطه با گواهینامه ایزو سوالی دارید؟
اگر می خواهید با یک برنامه تداوم کسب و کار متناسب با فعالیت خود، انعطاف پذیری بیشتری داشته باشید و بتوانید خود را برای خطرهای فعالیت های مهم آماده کنید، ما می توانیم به شما کمک کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با گواهینامه ایزو و پیاده سازی استانداردهای ایزو همین حالا با شماره های ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳ تماس حاصل فرمایید.
همچنین می توانید برای دریافت مشاوره رایگان، فرم اخذ ایزو را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.