چگونه بعد از کرونا کسب‌وکار خود را به حالت قبل برگردانیم؟

بازگشت کسب_وکار_ها به حالت قبل از کرونا

این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.


بخش تولید تنها یکی از صنایعی محسوب می‌شود که با هجوم همه‌گیری کرونا با آسیب‌های فراوانی روبه‌رو شد؛ به‌طوری که بسیاری از مشاغل مجبور به بستن درب‌های خود به طور موقت یا طولانی مدت شدند یا تولیدات خود را کاهش یا تغییر دادند؛ اما هرچه پیش می‌رویم، با شروع واکسیناسیون و کاهش شیوع بیماری کرونا، تولیدکنندگان بیشتری خطوط تولید خود را دوباره راه‌اندازی می‌کنند و به‌ اوضاع قبل از بیماری برمی‌گردند.

در واقع مطابق آخرین اخبار، فعالیت بخش تولید در انگلیس با سریع‌ترین سرعت از سال ۱۹۹۴ روبه‌رو شد که به عنوان یک رکورد در صنعت خودنمایی می‌کند.

این رشد باعث ایجاد خوش‌بینی در بین تولیدکنندگان می‌شود. در جدیدترین گزارش، دو سوم تولید کنندگان شرکت‌های کوچک نیز چشم‌انداز صعودی را تجربه می‌کنند و  انتظار می‌رود فروش در چند ماه آینده افزایش یابد. ۴۸ درصد از افراد دیگر نیز اظهار داشتند که حداقل در سه ماه آینده به موقعیت قبل از COVID خود بازخواهند گشت.

با نگرش‌های مثبت و انتظارات رشد بالا، مشاغل تولیدی باید اطمینان حاصل کنند که آماده پاسخگویی به خواسته‌ها و تقاضای فزاینده برای محصولات خود هستند؛ بنابراین تولیدکنندگان چگونه می‌توانند از آماده بودن کسب‌وکار خود و روندی روبه رشد اطمینان حاصل کنند؟

آماده‌سازی ماشین آلات و فضای کار

برای اینکه کارتان را با سرعت شروع کنید، باید تجهیزات را ارزیابی کنید تا اطمینان حاصل کنید که ماشین آلات از کالیبراسیون خارج نشده باشند و بازرسی تجهیزات باید بادقت انجام شود.

هنگام برنامه‌ریزی برای استفاده از ماشین آلات، امنیت دربرابر بیماری کرونا نیز باید در نظر گرفته شود. تجهیزاتی مانند لیفتراک لمس زیاد مانند فرمان و کنترل‌ها را به همراه دارد که در نهایت خطر بیماری کرونا را افزایش می‌دهد. اجرای فرآیندهای تمیزکردن یا محدود کردن استفاده از تجهیزات برای پرسنل می‌تواند به اطمینان از به حداقل رساندن این خطرات کمک کند.

از طرفی دیگر، فضای کار تجارت تولیدی شما نیز باید مورد بررسی قرار گیرد، به‌خصوص اگر مدتی از کار افتاده باشد. ممکن است مواد تخریب شده باشند، پرندگان در در قسمت‌هایی لانه کرده باشند و تجهیزات ایمنی در برابر آتش نیاز به جایگزینی دارند. همچنین ممکن است مجبور باشید به فکر تقسیم فضای کاری خود باشید تا میزان کار انجام شده در یک فضا را کاهش داده و خطر گسترش COVID را کاهش دهید.

محافظت از نیروی کار

تا زمانی که فاصله اجتماعی برداشته نشود، تجارت تولیدی شما باید طبق دستورالعمل ها ادامه یابد و مهم نیست که تولید چقدر شروع به افزایش می‌کند.

اولویت‌های خود را انجام دهید و برنامه‌ریزی کنید که چه تعداد کارگر نیاز دارید تا تعداد پرسنل موجود در فضای کار را مدیریت کنید.

شیوه‌ها و فرایندهای کاری خود را توسعه دهید تا کار توسط چندین نفر از کارکنان انجام شود و در دسترس بودن و مهارت‌های پیمانکاران را بررسی کنید تا اطمینان حاصل شود که کار ماهرانه توسط افراد مناسب در زمان مناسب انجام شده است.

اکنون همچنین زمان مناسبی است تا اطمینان حاصل کنید که آموزش کارمندان و کارگران به روز است. آگاهی از بهداشت و ایمنی، آموزش ایمنی در برابر آتش و سایر مهارت‌های اصلی باید تجدید شوند تا بتوانید به تعهدات قانونی عمل کرده و اطمینان حاصل کنید که کار با خیال راحت و شایسته انجام خواهد شد.

ایجاد تغییر در تفکر مبتنی بر ریسک

موضوعی که طی این مدت کرونایی کاملا روشن شد، این بود که مشاغل به فرآیندهای قوی احتیاج دارند که بتواند به آنها کمک کنند تا سریع و با اعتماد به‌نفس به حوادث مختلف واکنش داده تا اختلال را کاهش دهند.

اتخاذ یک رویکرد مبتنی بر ریسک بیشتر می‌تواند به شما کمک کند خطرات داخلی و خارجی را که با عملیات حیاتی شما روبرو هستند بررسی کنید و برنامه‌هایی برای کاهش یا حذف آن‌ها ایجاد کنید. مورد مذکورهمچنین به شما کمک می‌کند تا فرصت‌هایی را که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، شناسایی کنید.

تصویب یا تطبیق برنامه تداوم مشاغل شما همچنین می‌تواند تجارت تولیدی شما را در پایه های محکم‌تری قرار دهد.

در نظرسنجی بازگشت به کار که پس از پایان اولین قرنطینه انجام شد، بسیاری از پاسخ دهندگان گزارش دادند که از سختی‌های زیادی عبور کردند. با داشتن یک برنامه‌ی مفید، مشاغل توانستند به سرعت کار از راه دور را در صورت امکان تسهیل کنند و شیوه‌های جدید ایمن در برابر COVID را پیاده‌سازی کنند و ارتباطات شفاف را در سراسر کشور برقرار کنند.

در حال حاضر تهیه یک طرح تداوم کسب و کار به شما کمک می‌کند تا تجارت تولیدی شما جلوتر باشد و برای تغییرات آینده آماده باشید.

مراقب کیفیت باشید

اطمینان حاصل کنید که فرایندهای شما سازگاری و کیفیت لازم را دارند و همچنین بازخورد مشتری را نیز زیر نظر دارید. با در دست داشتن فرآیندهای کیفی مناسب می توانید تجارت خود را رقابتی نگه دارید و تقاضا و انتظارات را برآورده کنید.

از طرفی دیگر باید به‌خاطر داشته باشید که کیفیت می تواند تحت تأثیر تأمین کنندگان شما قرار گیرد، زیرا ممکن است تقاضای زیاد یا اختلال مداوم در کووید ۱۹ را به‌همراه داشته باشد. فهرست تأمین‌کنندگان تأیید شده را با پشتیبان گیری مناسب مرور یا توسعه دهید تا تجارت شما سرگردان نماند.

سرمایه گذاری در فناوری

در طول قرنطینه، بسیاری از مشاغل برنامه‌های خود را برای دیجیتال سازی و اتوماسیون تسریع کردند. سرمایه گذاری مداوم در این زمینه می‌تواند شرکت تولیدی شما را با بازگشت به فعالیت قبل از COVID و ایجاد چارچوبی برای رشد فراتر از این، حمایت بیشتری کند.

پیگیری مدیریت موجودی کالا، کیفیت و زنجیره تامین از طریق صفحات گسترده اکنون بسیار منسوخ شده به نظر می‌رسد و در ارائه چشم انداز واقعی که مشاغل تولیدی برای بهبود عملکرد خود نیاز دارند، ناتوان است.

همانطور که روز‌های قرنطینه نشان داد که عدم دسترسی به داده‌های اصلی به دلیل غیرقابل دسترس بودن محل کار می ‌تواند به شدت مضر باشد؛ بنابراین ممکن است بخواهید راه‌حل‌های دیجیتالی را برای این کار جستجو کنید.

مدیریت زنجیره‌ی تأمین نیز با دیجیتالی شدن قابل بهبود است. بنابراین ابزارهای دیجیتالی می‌توانند به تولیدکنندگان کمک کنند تا زنجیره تأمین فعلی خود را ارزیابی کنند که این کار بسیار ارزشمند است.

با سرمایه‌گذاری در بخش‌های جدید، بررسی دقیق محل کار و پرسنل فعلی و تمرکز مداوم بر کیفیت، تولیدکنندگان می‌توانند اطمینان حاصل کنند که می توانند تقاضاهای رو به رشد پس از همه گیری را برآورده کنند و تجارت خود را قوی تر از قبل شروع کنند.

در همین راستا گواهینامه‌ ایزو مختلفی وجود دارد که می‌توانید اخذ نمایید. اخذ ایزو توسط مراکز معتبر مانند ایزوسیستم انجام می‌شوند. در ادامه به چند استاندارد ایزو اشاره می‌کنیم که با دریافت آن می‌توانید به شرایط بهتری در کسب‌وکار خود برسید و مزیت رقابتی در کسب‌وکار خود با اخذ ایزو ایجاد کنید.

ایزو ۹۰۰۱ – سیستم مدیریت کیفیت، ایزو ۴۵۰۰۱ – سیستم مدیریت سلامت و ایمنی شغلی ، ایزو ۱۴۰۰۱ – سیستم مدیریت محیط زیست تنها چند گواهینامه ایزو از میان چندصد گواهینامه‌ی مختلف است که مزایای بسیاری برای سازمان شما فراهم می‌کند.

اخذ ایزو در محیطی امن

برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانید فرم اخذ ایزو را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و پاسخگویی به سوالات خود می‌توانید با شماره‌های ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳ تماس حاصل فرمایید.


این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.

نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...

تماس با ایزوسیستم ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳

ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.

هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!