فرصت های لازم برای بهبود مدیریت کسب و کار در زنجیره تامین

بهبود مدیریت کسب و کار

این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.


سیستم‌های مدیریت ایزو فرصت‌هایی برای بهبود مدیریت تداوم کسب‌وکار در یک زنجیره تامین با معرفی جنبه‌های از مدیریت را فراهم می‌کنند.

یک بحران یا اختلال در این امر قابل توجه است. در زمان بحران اغلب اوقات نیاز به کمک دارید. در شرایط تداوم تجارت، باید با تمام توان به هم کمک نمایید وگرنه از کنترل خارج می شوید.

همانطور که همه ما از COVID-19 آموخته ایم، سازمان های ما بدون پشتیبانی یا حمایت دیگران پایدار نخواهد بود. ما به زنجیره تأمین نیاز داریم. ما اگر بخواهیم اهداف خود را برای دستیابی به مواد، خدمات و یا اطلاعات از طریق مشتری خود در اسرع وقت ممکن انجام دهیم، به همه عناصر زنجیره تأمین نیاز داریم. به طور خلاصه، تداوم تجارت زنجیره تامین بسیار مهم است.

هدف این مقاله تشویق خوانندگان برای در نظر گرفتن موقعیت آن‌ها در زنجیره تامین و اینکه فرصت‌هایی برای بهبود کاری با سازمان‌های دیگر وجود دارد که باعث ایجاد روابط تجاری بهتر می‌شود.

سازمان های رده بالا وقتی می بینند که زنجیره های تأمین آنها در مورد برنامه های ادامه کسب و کارشان زیر سوال می رود، یک چالش دارند.

زنجیره‌های تامین، سازمان‌های پیچیده‌ای هستند که از تامین کنندگان مستقیم در ردیف‌های بالایی و تعداد زیادی از شرکت‌های کوچک و متوسط در ردیف‌های پایین تشکیل شده‌اند.

آنچه در تحقیقات منتشر شده نشان داده شد، این است که در صورت وقوع بحران، شرکت‌های کوچک و متوسط بسیار سازگار و انعطاف‌پذیر هستند. SME ها سطح انعطاف‌پذیری در برابر شوک اقتصادی دارند، زیرا آن‌ها فرآیندهای تصمیم‌گیری ساده، رهبری پویا و روحیه کارآفرینی را دارند. آن‌ها می‌توانند به دنبال مشتریان جدید باشند یا محصولات جدیدی را توسعه دهند، و تحقیقات نشان داده است که این کار را انجام خواهند داد.

با این حال، این امر در مواجه با مدیریت پیوسته تجارت، که استاندارد ایزو ۲۲۳۰۱ تعریف می کند، توانایی یک سازمان برای ادامه تحویل محصولات و خدمات در بازه های زمانی قابل قبول با ظرفیت از پیش تعریف شده در طول یک اختلال است. ریسک سازمان های سطح بالای زنجیره تأمین این است که شرکتهای کوچک و متوسط ​​در زنجیره تأمین هنوز در جریان رکود اقتصادی هستند.

در صورت انجام برخی اقدامات ساده، سازمان هایی که زنجیره تأمین را هدایت می کنند، می توانند این خطر را کاهش دهند. در هر رابطه تجاری، سازمان ها طبیعتاً ترجیح می دهند با دیگران همکاری کنند که این رابطه به نفع یکدیگر باشد (این یک اصل اساسی ISO 9001 است). در حالی که روابط تجاری اولیه اغلب از طریق معاملات انجام می شود (به عنوان مثال شما چیزی را می فروشید، آنها چیزی خریداری می کنند یا برعکس). اگر اعتماد بین طرفین ایجاد شود، این امر به یک رابطه متمرکزتر در بازار تبدیل می شود.

حال اگر همه چیز به اشتباه پیش برود، شما به عنوان یک زنجیره تأمین – یعنی یک نهاد مشترک، چگونه پاسخ خواهید داد؟

COVID-19 نشان داده است که در صورت بروز مسائل خارجی که بر زنجیره تأمین تأثیر می گذارد، برنامه های موثری برای تداوم کسب و کار ساخته شده است تا درک خوبی از چگونگی برآورده شدن نیازهای مشتری در آن شرایط دشوار داشته باشیم.

منابع مفیدی برای سازمان‌ها در استانداردهای ISO  منتشر شده و راهنمایی وجود دارد. این موارد، یک منبع واقعا مفید و عملی برای سازمان‌ها هستند تا در نظر بگیرند که چگونه برنامه‌های تداوم تجارت سودمند دو طرفه را برای زنجیره‌های تامین خود توسعه دهند و آن‌ها را در زمان بحران یا اختلال حفظ کنند.

ایزو ۲۲۳۰۱

ISO 22301 استانداردی برای مدیریت تداوم کسب و کار است. در چارچوبی که با سایر سیستم های مدیریت ISO هماهنگ شده است، فرایندهای شناسایی خطرات اصلی تداوم مشاغل، اولویت بندی آنها و برنامه ریزی کنترل های مدیریتی مؤثر تعیین شده اند. نتایج اصلی استفاده از استاندارد مدیریت مداوم کسب و کار (ISO 22301) این است که آمادگی ها را برای یک فعالیت مداوم در کسب و کار آزمایش کرده و از آنها استفاده کرده است. همچنین مراجعه به استانداردهای ISO 44001 و راهنمای آن (ISO 44002) مفید است. در این اسناد، سازمان ها به منظور افزودن ارزش به همکاری تشویق می شوند.

ایزو ۲۷۰۰۱

استاندارد ISO 27001 یک مرجع مفید برای تداوم تجارت است. این امر مستلزم آن است که سازمان ها موقعیتهای عملیاتی را که در آن می یابند، در نظر بگیرند و از ایمن بودن اطلاعات اطمینان یابند.

هدف از این مقاله، تهیه تفکر خوانندگان در مورد نقش خود در زنجیره تأمین در خصوص تداوم تجارت بود. برای کلیه سازمانها، فرصتی روشن برای بهبود روابط کاری و دستیابی به برنامه های مداوم و مؤثر در تجارت وجود دارد.

همین حالا برای اخذ ایزو اقدام نمایید!

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید فرم اخذ ایزو را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند. همچنین می توانید با شماره های ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ تماس حاصل فرمایید.


این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.

نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...

تماس با ایزوسیستم ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳

ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.

هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!