CRM چیست؟ مدیریت ارتباط با مشتری یا سی ار ام
CRM چیست؟ سی ار ام یا مدیریت ارتباط با مشتری ترکیبی از شیوهها، استراتژیها و فناوریهایی است که شرکتها برای مدیریت و تجزیهوتحلیل تعاملات و دادههای مشتری از آن استفاده میکنند. هدف نرم افزار CRM چیست؟ هدف بهبود روابط خدمات مشتری و کمک به حفظ مشتری و رشد فروش است.
سیستم CRM دادههای مشتری را در کانالها یا نقاط تماس مختلف بین مشتری و شرکت جمعآوری میکند که میتواند شامل وبسایت شرکت، تلفن، چت زنده، پست مستقیم، مواد بازاریابی و شبکههای اجتماعی باشد؛ همچنین میتوانند اطلاعات دقیقی در مورد اطلاعات شخصی مشتریان، تاریخچه خرید، اولویتهای خرید و نگرانیهای مشتریان به کارکنان مشتری ارائه دهند.
فهرست مطالب
- سی ار ام چیست؟
- crm مخفف چیست؟ (سی ار ام چیست؟)
- اهداف crm چیست؟
- مراحل استفاده از crm
- نرمافزار CRM چیست؟
- چرا مدیریت ارتباط با مشتری مهم است؟
- مزایای CRM چیست؟
- انواع فناوری سی ار ام
- نقش پررنگ CRM مبتنی بر ابر برای کسبوکار
- CRM موبایل
- نقش CRM در شیوههای تجارت B2B
- چالشهای سی ار ام چیست؟
- انواع اتوماسیونهای CRM
- کاربردهای CRM چیست؟
- عملکردهای مختلف کسبوکار چگونه از CRM سود میبرند؟
- جمعبندی
- سؤالات متداول
- اخذ گواهینامه ایزو معتبر
سی ار ام چیست؟
وقتی در مورد CRM صحبت میکنیم، سه مفهوم را پوشش میدهیم:
- CRM بهعنوان فناوری: برای ثبت، گزارش و تجزیهوتحلیل تعاملات بین شرکت و کاربران استفاده میشود.
- CRM بهعنوان یک استراتژی: یک فلسفه کسبوکار در مورد چگونگی مدیریت روابط با مشتریان است.
- CRM بهعنوان یک فرایند: سیستمی که یک کسبوکار برای پرورش و مدیریت روابط اتخاذ میکند.
crm مخفف چیست؟ (سی ار ام چیست؟)
CRM مخفف Customer Relationship Management است. سیستم مدیریت ارتباط با مشتری یک نرمافزار یا سامانه است که به شرکتها کمک میکند تا اطلاعات مشتریان خود را مدیریت کنند و با آنها در ارتباط باشند.
اهداف crm چیست؟
CRM به شرکتها کمک میکند تا روابط خود با مشتریان را بهبود داده و تجربه مشتری را بهبود بخشند. این سیستمها به شرکتها کمک میکنند تا اطلاعات مشتریان را در یک مکان مرکزی ذخیره کنند، تاریخچه تعاملات با مشتری را ردیابی کنند و ارتباطات با مشتریان را بهبود بخشند.
مراحل استفاده از crm
با استفاده ازCRM، شرکتها میتوانند اطلاعات جامعی درباره مشتریان خود بدست آورده و آنها را به طور فعال پیگیری کنند، تاریخچه تعاملات را ردیابی کنند و به مشتریان به خوبی پاسخ دهند. این کار از طریق مراحل زیر امکانپذیر است:
- تعریف هدفها
- انتخاب سیستم CRM
- جمعآوری و ثبت اطلاعات مشتری
- تحلیل و مدیریت دادهها
- بهبود ارتباط با مشتریان
- ارائه خدمات بهتر به مشتریان
- پیگیری و نظارت بر عملکرد CRM
- آموزش و آگاهیبخشی به کارکنان
نرمافزار CRM چیست؟
نرم افزار CRM چیست؟ این نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری اطلاعات تماس مشتری مانند ایمیل، تلفن، نمایه شبکههای اجتماعی، وبسایت و غیره را ثبت میکند. همچنین میتواند به طور خودکار اطلاعات دیگری مانند اخبار اخیر در مورد فعالیت شرکت را دریافت و جزئیاتی مانند ترجیحات شخصی مشتری در ارتباطات را ذخیره کند.
کارکرد CRM چیست؟ سیستم CRM این اطلاعات را بهگونهای سازماندهی میکند که سوابق کاملی از افراد و شرکتها به شما ارائه دهد تا بتوانید در طول زمان رابطه خود را بهتر درک کنید. CRM نرمافزار (نرمافزار سی ار ام)، مدیریت ارتباط با مشتری را با ایجاد یک نمای ۳۶۰ درجه از مشتری و ثبت تعاملات آنها با کسبوکار را با افشای اطلاعات موردنیاز برای گفتگوی بهتر با مشتریان، بهبود میبخشد.
چرا مدیریت ارتباط با مشتری مهم است؟
سی ار ام یک کسبوکار را قادر میسازد تا روابط خود را با مشتریان، کاربران خدمات، همکاران، شرکا و تأمینکنندگان عمیقتر کند. ایجاد روابط خوب و پیگیری بالقوه برای جذب و حفظ مشتری که در قلب سیستم CRM قرار دارد، بسیار مهم است.
یک داشبورد ساده و قابلتنظیم که میتواند سابقه قبلی مشتری با شما، وضعیت سفارشهای آنها، مشکلات برجسته خدمات مشتری و موارد دیگر را به شما بگوید. اگر قرار است تجارت شما دوام بیاورد، میدانید که به یک استراتژی برای آینده نیاز دارید. برای کسبوکارهای آیندهنگر، CRM نقش چارچوب آن استراتژی را دارد.
مزایای CRM چیست؟
CRM با جمعآوری و سازماندهی دادهها در مورد تعاملات مشتری، در دسترس و عملیکردن آن برای همه، و تسهیل تجزیهوتحلیل آن دادهها مزایای بسیاری را ارائه میکند. برخی از این مزایا عبارتاند از:
- مدیریت تماس پیشرفته
- همکاری بین تیمی
- افزایش بهرهوری
- مدیریت فروش توانمند
- پیشبینی فروش دقیق
- گزارش قابلاعتماد
- معیارهای فروش بهبودیافته
- افزایش رضایت و حفظ مشتری
- محصولات و خدمات غنی شده
انواع فناوری سی ار ام
انواع CRM چیست؟ CRM انواع مختلفی دارد. اتخاذ هر یک از این روشهای استقرار به نیازهای تجاری، منابع و اهداف شرکت بستگی دارد، زیرا هرکدام هزینه و عملکرد متفاوتی دارند. انواع فناوری CRM ارائه شده به شرح زیر است:
CRM مبتنی بر ابر (Cloud-based CRM)
سی ار امی که از رایانش ابری استفاده میکند، بهعنوان SaaS یا CRM درخواستی نیز شناخته میشود. در این روش، دادهها در یک شبکه خارجی و از راه دور ذخیره میشوند تا کارمندان بتوانند در هرزمان و مکانی که اتصال اینترنتی وجود دارد، به آنها دسترسی داشته باشند. قابلیتهای استقرار سریع و نسبتاً آسان Cloud-based برای شرکتهایی با تخصص یا منابع محدود فناوری جذاب است.
امنیت دادهها نگرانی اصلی شرکتهایی است که از سیستمهای مبتنی بر ابر استفاده میکنند؛ زیرا این شرکت به طور فیزیکی ذخیرهسازی و نگهداری دادههای خود را کنترل نمیکند. اگر بهنوعی این فضا از دسترس خارج شود ممکن است دادهها به خطر بیفتد یا از بین برود. همچنین انتقال دادههایی که ابتدا در سیستم داخلی ذخیره میشد به فضای ابری میتواند مشکلات سازگاری ایجاد کند، اما همچنان شرکتها CRM ابری را بهعنوان گزینهای مقرونبهصرفه در نظر میگیرند.
CRM در محل (On-premises CRM)
این سیستم مسئولیت مدیریت، کنترل، امنیت و نگهداری پایگاهداده و اطلاعات را با استفاده از نرمافزار CRM بر عهده شرکت میگذارد. با این رویکرد، شرکت بهجای خرید اشتراک سالانه از یک ارائهدهنده CRM ابری، مجوزها را از قبل خریداری میکند.
این نرمافزار بر روی سرورهای خود شرکت قرار دارد و کاربر هزینه هرگونه ارتقا را بر عهده میگیرد. همچنین معمولاً برای یکپارچهسازی کامل دادههای شرکت به یک فرایند نصب طولانیمدت نیاز دارد. شرکتهایی با نیازهای پیچیده CRM ممکن است از استقرار در محل بهرهمند شوند.
CRM منبعباز (Open source CRM)
مدل Open source از سیستم CRM چیست؟ یک سیستم CRM منبعباز کد منبع را در دسترس عموم قرار میدهد و شرکتها را قادر میسازد بدون هیچ هزینهای برای شرکتی که از سیستم استفاده میکند، تغییراتی را انجام دهند. Open source CRM افزودن و سفارشیسازی لینکهای داده در کانالهای رسانههای اجتماعی را امکانپذیر میکنند و به شرکتهایی که به دنبال بهبود شیوههای سی ار ام اجتماعی هستند، کمک میکنند.
نقش پررنگ CRM مبتنی بر ابر برای کسبوکار
CRM و انقلاب رایانش ابری همه چیز را تغییر داده است. شاید مهمترین پیشرفت اخیر در سیستمهای CRM، انتقال به فضای ابری از نرمافزار سی ار ام داخلی باشد.
سازمانها در سراسر جهان که از نیاز به نصب نرمافزار بر روی صدها یا هزاران رایانه رومیزی و دستگاههای تلفن همراه رها شدهاند، در حال کشف مزایای انتقال دادهها، نرمافزارها و خدمات به یک محیط آنلاین امن هستند. استفاده از Cloud-based CRM دارای مزایای زیر است:
استقرار سریعتر
نرمافزار سی ار ام مبتنی بر ابر بسیار سریع و آسان راهاندازی میشود، زیرا نیازی به انجام مراحل نصب یا پیادهسازی پرزحمت یا سختافزاری برای راهاندازی و نگهداری وجود ندارد. این امر هزینههای IT را پایین نگه میدارد و دردسر ناشی از کنترل نسخه و برنامههای بهروزرسانی را از بین میبرد.
بهروزرسانی خودکار نرمافزار
سیستمهای ابری توسط ارائهدهنده بهروز میشوند؛ بنابراین هیچ خرابی سیستم یا هزینه اضافی به دلیل نگهداری یا ارتقا سختافزار، نرمافزار یا سرور وجود ندارد. این مسئله وظایف تیم فناوری اطلاعات را کاهش میدهد.
کاهش هزینهها درحالیکه بهسرعت مقیاسبندی میشود
بهطورکلی، سیستمهای CRM مبتنی بر ابر بر اساس تعداد کاربرانی که به سیستم دسترسی دارند و انواع ویژگیهای موردنیاز قیمتگذاری میشوند.
با کاهش هزینههای اولیه و قیمتگذاری ثابت و قابلپیشبینی در طول زمان، این سیستم میتواند از نظر هزینه بسیار مقرونبهصرفه باشد. همچنین بسیار منعطف است و با رشد کسبوکار و افزودن افراد بیشتری به سیستم، مقیاسبندی را گسترش میدهد.
از هرکجا و در هر دستگاهی قابلیت دسترسی دارد
قابلیت دسترسی CRM چیست؟ سی ار ام مبتنی بر ابر اطمینان میدهد که کاربران همیشه به اطلاعات بهروز شده دسترسی دارند. تیمهای فروش شما میتوانند دادهها را بررسی کنند، بلافاصله پس از جلسه آنها را بهروزرسانی کنند، یا از هرجایی کار کنند و این اطلاعات برای هرکسی که به آن نیاز دارد، از تیم فروش گرفته تا نمایندگان خدمات مشتری، در دسترس است.
افزایش همکاری
با یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر ابر، تیمهای جدا از هم میتوانند بدون نیاز به سرمایهگذاری قابلتوجه زیرساختها با هم کار کنند. پلتفرمهای مشترک با ابزارها، قالبها و گزارشدهی مشترک، کار با یکدیگر را ساده میکنند. کارکنان تیمها، سایتها و حتی مناطق مختلف میتوانند دادهها را هوشمندانه به اشتراک بگذارند و از تلاش فروش کل تیم پشتیبانی کنند.
CRM موبایل
برنامههای کاربردی CRM گوشیهای هوشمند، برای نمایندگان فروش و متخصصان بازاریابی که نیاز دارند در زمانی که به طور فیزیکی در دفاتر خود نیستند نیز به اطلاعات مشتریان دسترسی داشته باشند کاربردی است. این نرمافزار مانند GPS به یکی از ویژگیهای منحصربهفرد و کاربردی دستگاههای تلفن همراه تبدیل شده است.
نقش CRM در شیوههای تجارت B2B
CRM در یک محیط B2B به نظارت بر فروش کمک میکند و به کسبوکار امکان میدهد تا به مشکلاتی که ممکن است در طول فرایند پیش بیاید رسیدگی کنند. این سیستمها در بازار B2B به ایجاد دید وسیعتر کمک کرده و کارایی را در طول فرایند فروش افزایش میدهند.
چالشهای سی ار ام چیست؟
با وجود تمام پیشرفتهای فناوری CRM، اما این سیستم بدون مدیریت مناسب، نمیتواند چیزی بیش از یک پایگاهداده باشد که اطلاعات مشتری در آن ذخیره میشود. مجموعهدادهها باید توزیع و سازماندهی شوند تا کاربران بتوانند بهراحتی به اطلاعات موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.
چالشهای CRM چیست؟ چالشها زمانی به وجود میآیند که سیستمها، حاوی دادههای مشتری تکراری یا اطلاعات قدیمی هستند. این مشکلات میتواند منجر به کاهش تجربه مشتری به دلیل زمان انتظار طولانی در طول تماسهای تلفنی، رسیدگی نادرست به پروندههای پشتیبانی فنی و سایر موارد شود.
سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری زمانی بهترین عملکرد را دارند که شرکتها قبل از اینکه دادهها را با منابع اطلاعاتی خارجی تکمیل کنند، زمانی را صرف پاکسازی دادههای مشتریان فعلی خود برای حذف سوابق تکراری و ناقص کنند.
انواع اتوماسیونهای CRM
در ابتداییترین سطح، نرمافزار CRM اطلاعات مشتری را ادغام میکند و آنها را در یک پایگاهداده واحد مستند میکند تا دسترسی کاربران تجاری و مدیریت آنها راحت شود. باگذشت زمان، بسیاری از توابع اضافی به سیستمهای CRM اضافه شده است تا آنها را کاربردیتر کند. در ادامه برخی از این اتوماسیونها را بررسی میکنیم:
اتوماسیون بازاریابی ابزارهای CRM چیست؟
قابلیتهای اتوماسیون بازاریابی میتوانند کارهای تکراری را برای افزایش تلاشهای بازاریابی در نقاط مختلف چرخه عمر خودکار کنند. بهعنوانمثال، با ورود چشماندازهای فروش به سیستم، ممکن است به طور خودکار محتوای بازاریابی ایمیلی را باهدف تبدیل یک سرنخ فروش به یک مشتری تمامعیار ارسال کند.
اتوماسیون نیروی فروش CRM چیست؟
ابزارهای اتوماسیون نیروی فروش، تعاملات مشتری را ردیابی میکنند و عملکردهای تجاری خاصی را در چرخه فروش که برای بهدستآوردن مشتریان جدید و ایجاد وفاداری ضروری هستند، خودکار میکنند.
اتوماسیون مرکز تماس CRM چیست؟
اتوماسیون مرکز تماس که برای کاهش جنبههای خستهکننده کار نماینده مرکز تماس طراحی شده است، ممکن است شامل صدای از پیش ضبط شده باشد که به حل مشکلات مشتری و انتشار اطلاعات کمک میکند. ابزارهای نرمافزاری مختلفی که با ابزارهای دسکتاپ نماینده ادغام میشوند، میتوانند درخواستهای مشتری را بهمنظور کاهش طول تماس و سادهسازی فرایندهای خدمات مشتری، رسیدگی کنند.
اتوماسیون گردش کار CRM چیست؟
اتوماسیون گردش کار سیستمهای CRM به کسبوکارها کمک میکنند تا فرایندها را با سادهسازی حجمهای کاری معمولی بهینه کنند و کارمندان را قادر میسازد بر روی کارهای خلاقانه و سطح بالا تمرکز کنند.
کاربردهای CRM چیست؟
از سی ار ام یا مدیریت ارتباط با مشتری در بخشهای مختلفی میتوان استفاده کرد. شما باید بسته به نیاز خود تصمیم بگیرید که در چه بخشی قصد استفاده از آن را دارید. در ادامه بعضی از کاربردهای مفید این سیستم در بخشهای مختلف را بررسی میکنیم.
فناوری موقعیت جغرافیایی یا خدمات مبتنی بر مکان
برخی از سیستمهای CRM شامل فناوریهایی هستند که میتوانند کمپینهای بازاریابی جغرافیایی را بر اساس مکان فیزیکی مشتریان ایجاد کنند که گاهی اوقات با برنامههای محبوب GPS مبتنی بر مکان (سیستم موقعیتیابی جهانی) ادغام میشوند.
مدیریت رهبری
ارتباط مدیریت رهبری و نرمافزار CRM چیست؟ به مدیریت کمک میکند تا سرنخهای فروش را ردیابی کند و تیمهای فروش را قادر میسازد تا دادهها را در یک مکان وارد، ردیابی و تجزیهوتحلیل کنند.
مدیریت منابع انسانی (HRM)
نرمافزار CRM به ردیابی اطلاعات کارکنان، مانند اطلاعات تماس، بررسی عملکرد و مزایای درون یک شرکت کمک میکند. این امر بخش منابع انسانی را قادر میسازد تا به طور مؤثرتری نیروی کار داخلی را مدیریت کند.
تجزیهوتحلیل
تجزیهوتحلیل در مدیریت ارتباط با مشتری، با تجزیهوتحلیل دادههای کاربران و کمک به ایجاد کمپینهای بازاریابی هدفمند، به ایجاد نرخ رضایت مشتری بهتر کمک میکند.
هوش مصنوعی
فناوریهای هوش مصنوعی، مانند Salesforce Einstein، در پلتفرمهای CRM برای خودکارسازی وظایف تکراری، شناسایی الگوهای خرید و پیشبینی رفتارهای آینده مشتری ساخته شدهاند.
مدیریت پروژه
ویژگیهای مرتبط با پروژه CRM چیست؟ برخی از سیستمهای CRM دارای ویژگیهایی هستند که به کاربران کمک میکند تا جزئیات پروژه مشتری مانند اهداف، همسویی استراتژیک، فرایندها، مدیریت ریسک و پیشرفت را پیگیری کنند.
ادغام با سایر نرمافزارها
بسیاری از سیستمهای CRM میتوانند با نرمافزارهای دیگر مانند مرکز تماس و سیستمهای برنامهریزی منابع سازمانی (ERP) یکپارچه شوند.
عملکردهای مختلف کسبوکار چگونه از CRM سود میبرند؟
درحالیکه اهمیت CRM به طور سنتی بهعنوان یک ابزارفروش و بازاریابی بوده است، برخی از بزرگترین دستاوردهای آن میتواند در زمینههای دیگر مانند خدمات مشتری، منابع انسانی، زنجیره تأمین و مدیریت شریک حاصل شود. در ادامه نحوه سود عملکردهای مختلف کسبوکار از CRM آورده شده است:
تیمهای فروش از CRM برای درک بهتر فروش خود استفاده میکنند.
مدیران فروش میتوانند به اطلاعات قابلاعتمادی در مورد پیشرفت اعضای تیم در دستیابی به اهداف فروش خود دسترسی داشته باشند و ببینند که تیمهای فروش، محصولات و کمپینها نیز چقدر خوب عمل میکنند. نمایندگان فروش، به کمک این سیستم زمان بیشتری را برای فروش و زمان کمتری برای واردکردن دادهها اختصاص میدهند و از درک عمیقتر مشتریان خود بهره میبرند.
تیمهای بازاریابی از CRM برای دقیقتر کردن پیشبینیها استفاده میکنند.
آنها میتوانند دید واضحی نسبت به هر فرصت داشته باشند و کل سفر مشتری را از درخواست تا فروش ترسیم کنند؛ بنابراین به آنها درک بهتری از فروش یا کارهای آیندهنگر ارائه میدهند. همچنین میتوان اطلاعاتی را از فعالیتهای عمومی مشتریان شامل رضایت یا عدم رضایت آنها را در رسانههای اجتماعی درج کرد.
تیمهای خدمات مشتری از CRM برای ردیابی مؤثر مکالمات استفاده میکنند.
استفاده تیم خدمات مشتری از CRM چیست؟ بدون یک پلتفرم مشترک برای تعامل با مشتری، ارتباطات ممکن است در سیل اطلاعات از بین برود که منجر به پاسخ نامطلوب به یک مشتری باارزش میشود. بهعنوانمثال یک مشتری ممکن است مشکلی را در یک کانال مطرح کند و شما برای حل آن به فضای دیگری بروید.
تیمهای مدیریت زنجیره تأمین از CRM برای بهبود مدیریت روابط استفاده میکنند.
تیمهای مدیریت زنجیره تأمین به این وسیله میتوانند جلسات با تأمینکنندگان و شرکا را پیگیری کنند، درخواستهای ارائه شده را ثبت کنند، یادداشتهای مفید اضافه کنند و پیگیریها را برنامهریزی کنند. گزارشدهی به کسبوکارها امکان میدهد کارایی تأمینکنندگان را مقایسه کرده و کل زنجیره تأمین خود را به طور مؤثرتری مدیریت کنند.
تیم منابع انسانی از CRM برای تسریع فرایند استخدام و پیگیری عملکرد کارکنان استفاده میکنند.
CRM میتواند با سرعتبخشیدن به فرایند ورود، خودکار کردن فرایند مدیریت نامزدها، تجزیهوتحلیل نیازهای منابع، شناسایی شکافهای مهارتی و حمایت از پیگیری اهداف حفظ کارکنان، به عملکرد منابع انسانی کمک کند.
جمعبندی
اکنون که میدانید نرم افزار CRM چیست به این فکر کنید که چقدر راحت است که تمام جریانهای دادهای که از تیمهای فروش، کارکنان خدمات مشتری، بازاریابان و رسانههای اجتماعی به دست میآیند را ادغام کنید و آنها را به اطلاعات تجاری کاربردی تبدیل کنید. پلتفرم CRM به شما امکان میدهد این جریانهای اطلاعات را در کانالها بدون ازدستدادن مسیر مدیریت کنید و فروش، خدمات، بازاریابی و فراتر از آن یک نمای یکپارچه ارائه میدهد.
سؤالات متداول
در این مقاله بررسی کردیم که سیستم crm این امکان را به شرکتها میدهند تا اطلاعات مشتریان را در یک مکان مرکزی ذخیره کنند، تاریخچه تعاملات با مشتری را ردیابی کنند و ارتباطات با مشتریان را بهبود بخشند. در ادامه به برخی سوالات متداول در این باره پاسخ میدهیم:
CRM به نحوه مدیریت یک تجارت و مشتریان بالقوه اشاره دارد.
در CRM، اولویت اصلی ایجاد و حفظ ارتباطات موثر با مشتریان است تا شرکتها بتوانند نیازها و خواستههای مشتریان را بهتر درک کنند و خدمات و محصولات خود را بر اساس آنها بهبود بخشند.
محبوبترین شکل CRM از فناوری استفاده میکند تا کسبوکارها را قادر به ردیابی و تجزیهوتحلیل تعاملات مشتری کند.
کسبوکارها را قادر میسازد تا روابط معنادار و سودآورتری با مشتریان، کاربران خدمات، همکاران، شرکا و تأمینکنندگان ایجاد کنند.
یک نمای کلی روشن از فعالیت مشتری ارائه میدهد و سپس آن اطلاعات را در قالب یک داشبورد قابلتنظیم طراحی میکند.
CRM پیشبینی فروش و بهرهوری را بهبود میبخشد، وفاداری مشتری را افزایش میدهد، گزارش فروش دقیق را امکانپذیر میکند، ROI بازاریابی را به حداکثر میرساند و خدمات را بهبود میبخشد.
درحالیکه CRM به طور سنتی بهعنوان یک ابزارفروش در نظر گرفته میشود، میتواند مزایای قدرتمندی را در سراسر سازمان ارائه دهد؛ از منابع انسانی و خدمات مشتری گرفته تا مدیریت زنجیره تأمین.
زیرا این سیستم استقرار فوری، مقیاسپذیری مقرونبهصرفه و دسترسی از هر نقطهای در هر دستگاهی را ارائه میدهد.
اخذ گواهینامه ایزو معتبر
برای اخذ انواع ایزو میتوانید از طریق صفحه دریافت ایزو درخواست خود را به صورت سریع ثبت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق شمارههای ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ با ما در تماس باشید یا از طریق تکمیل فرم اخذ ایزو کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.
این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.
نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...
۰۲۳-۳۳۴۴۴۸۱۴ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.
هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!