مرکز جعلی و فاقد اعتبار IAFCB برای صدور گواهینامه ایزو

IAFCB IS FAKE

مرکز جعلی و فاقد اعتبار IAFCB برای صدور گواهینامه ایزو

مرکز صدور گواهینامه ایزو IAFCB جعلی و فاقد اعتبار بوده و با شبیه سازی و سو استفاده از لوگو IAF و تلفیق نام دو مرجع معتبر اعتباردهی IAF و ASCB مشتریان خود را فریب داده است. همچنین با اعتباردهی ساختگی و سوء استفاده از نام های معروفی همچون TUV سعی در فریب مشتریان بی اطلاع خود می باشد. لذا به مشتریان و کارفرمایان هشدار داده می شود که تنها مراجع IAF و ASCB معتبر بوده و اسم ساختگی و ترکیبی از این دو نهاد با عنوان IAFCB به آدرس سایت www.iafcb.eu تماما جعلی و فاقد اعتبار می باشد.

مراجع صدور فاقد اعتبار که به صورت ساختگی توسط سایت IAFCB تایید شده اند همانند TUV NORTH ، TUV GROUP ، TQS و INQ همگی متعلق به یک فرد/شرکت بوده و فاقد اعتبار می باشند. به دلیل اینکه پس از انتشار این مقاله احتمالا نام های جدید و بی اعتباری به IAFCB افزوده خواهد شد این مقاله نیز در آینده توسعه می یابد.

همچنین به کارفرمایان و صاحبین کسب و کار توصیه می کنیم حتما مقاله های مهم و کاربردی ” گواهینامه ایزو معتبر را چگونه تشخیص دهیم” و “تشخیص گواهینامه ایزو معتبر تحت اعتبار IAF “ و ” تشخیص گواهینامه ایزو معتبر تحت اعتبار ASCB “ را مطالعه نمایند.

در ادامه به صورت جامع فرایند بررسی وب سایت جعلی ثبت گواهینامه ایزو IAFCB را تشریح نموده ایم:

بررسی مرکز جعلی اعتباردهی و صدور گواهینامه ایزو  IAFCB

با جستجوی این نام یعنی IAFCB به وب سایتی با آدرس http://www.iafcb.eu که بانک اطلاعاتی این مرکز جعلی اعتباردهی و صدور گواهینامه ایزو بر روی آن قرار دارد می رسیم. سازندگان ایرانی سایت IAFCB از دامنه eu در ثبت دامنه خود استفاده کرده اند که هدفشان اروپایی معرفی کردن این وب سایت بوده است. مهم است بدانید که ثبت با دامنه های مختلف برای هر شخصی در هر جای دنیا مقدور است.

از همان ابتدای امر تمامی شواهد دال بر جعلی بودن و فاقد اعتبار بودن این وب سایت ساختگی کاملا محرز است که به شرح زیر می باشد:

۱- سو استفاده از لوگو انجمن جهانی اعتباردهی (IAF)

این وب سایت لوگو مرکز معتبر و شناخته شده ی انجمن جهانی اعتباردهی با نام IAF را مورد استفاده و شبیه سازی قرار داده است. IAF یک نهاد جهانی با ساختاری عظیم است که عموم نهاد های استاندارد دولتی کشورها در آن عضو هستند. به عنوان مثال مرکز ملی تایید صلاحیت ایران زیر مجموعه سازمان ملی استاندارد با عنوان NACI عضو این نهاد جهانی است. لکن در اینجا مشاهده میکنیم در این وب سایت از نام IAF و لوگو ی آن به صورت آشکار سو استفاده شده است که پیگیری حقوقی آن در صورت دادخواهی از کانال NACI (مرکز ملی تایید صلاحیت ایران) مقدور است.

وب سایت اصلی و معتبر IAF با آدرس https://www.iaf.nu در دسترس است و در بخش اعضا می توانید تمامی کشورهای عضو را با جزئیات کامل مشاهده فرمایید.

لوگو IAF با طراحی سفید و آبی مشخص است که به طور واضح از آن سو استفاده شده است. هدف به اشتباه انداختن مشتریان و کارفرمایان بی اطلاع یا کم اطلاع بوده است.

۲- تلفیق دو نهاد معتبر جهانی IAF و ASCB و ساخت نام جدید IAFCB !

کار به همینجا ختم نشده است و از نام مرجع اعتباردهی شناخته شده ی ASCB نیز سو استفاده شده است. به این ترتیب که از تلفیق دو نام IAF و ASCB که نهادهای معتبر جهانی هستند به نام IAFCB رسیده اند که نامی ساختگی و بی هویت است.

حتما توصیه می کنیم مقاله ” نحوه تشخیص گواهینامه ایزو معتبر ” را مطالعه کنید.


۳- عدم وجود اطلاعات تماس نظیر تلفن و آدرس

مشابه کلیه ی سایت های فاقد اعتبار و جعلی شماره ی تماسی در بخش ارتباط با ما سایت جعلی IAFCB وجود ندارد و تنها به درج ایمیل قناعت شده است!!! (اطلاعات در صورت تغییر در وب آرشیوهای بین المللی ذخیره گردیده است)

۴- هاست ایرانی !

مهم ترین و جالبترین بخش بررسی ماجرا اینکه وقتی در وب سایت های هویت سنجی دامنه نظیر http://whois.domaintools.com ، وب سایت را آنالیز کردیم متوجه شدیم حتی سازنده ایرانی این وب سایت از هاست داخل کشور ایران به میزبانی شرکت ایرانی آبتین وب به آدرس www.abtinweb.com در حال استفاده است. (احتمال تغییر در هاست پس از انتشار مقاله وجود دارد لذا اسکرین شات در ادامه قرار گرفته و اطلاعات تکمیلی در وب سرویس و وب آرشیو ها ذحیره گردیده است)

۵- قدمت فعالیت و مغایرت با ادعای مطرح شده

تا اینجای بررسی، کاملا محرز است که این وب سایت جعلی و فاقد اعتبار بوده لکن برای شفافیت بیشتر به بررسی بقیه موارد این وب سایت جعلی پرداخته می شود.

در صفحه “درباره ما” سایت IAFCB ادعا کرده است که از سال ۱۹۷۳ فعالیت داشته !!! یعنی چیزی در حدود ۴۷ سال پیش که با توجه تحقیقات انجام شده مالک وب سایت جعلی IAFCB حتی در آن زمان متولد نشده بوده است. و در ادامه ادعا شده است که از سال ۲۰۰۲ به صورت مستقل تاسیس شده است.


اما با بررسی ساده بر روی دامنه سایت از طریق وب سرویس محرز شد که زمان ثبت دامنه IAFCB سال ۲۰۲۰ می باشد!!!

اگرچه مالک دامنه سعی کرده است با دامنه اروپا یعنی eu این موضوع را پنهان سازد اما در دنیای فناوری اطلاعات چیزی برای پنهان کردن مقدور نیست :

IAFCB

همچنین در متن بخش “درباره ما” سایت جعلی IAFCB ، این شرکت مدعی عقد قرارداد با سازمانی به نام “with the World Safety Technology Authority ” گردیده است که با سرچ گوگلی از اساس چنین سازمانی یافت نمی شود. یا در جای دیگر محل بخشی از بودجه را دولتی عنوان کرده است که با توجه به هاستینگ ایران مالک ایرانی IAFCB باید توضیح دهد ردیف بودجه اش در بودجه ایران کدام بند است!!! قطعا از مستندات قرارداد و اخذ بودجه های دولتی IAFCB استقبال و آن ها را منتشر خواهیم کرد.

موارد بسیار دیگری نظیر ادعای دروغ این وب سایت مبنی بر تایید صلاحیت شدن توسط اتحادیه اروپا، ساختار ضعیف و اشتباه وب سایت، اشکالات فنی که بر مبنای این است که کوچکترین اطلاعی از الزامات ایزو ۱۷۰۲۱ ویژه تایید صلاحیت شرکت های CB صدور گواهینامه ایزو ندارند به چشم می خورد که در این مقاله فعلا چشم پوشی نموده و به بررسی نحوه کار این وب سایت و نام های ساختگی زیر مجموعه آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

نحوه کار وب سایت جعلی IAFCB چگونه است ؟

نحوه فعالیت IAFCB خیلی ساده است. این AB جعلی متعلق به یک شخص/شرکت در ایران است که به صورت زیرمجموعه ای به شرکت ها/برند های خودساخته ی خود این فرد اعتبار ساختگی می دهد. به عبارت دیگر IAFCB به شرکت A که متعلق به خود اوست جواز صدور گواهینامه می دهد تا به شرکت B که مشتری بی اطلاع است گواهینامه ایزو فاقد اعتبار و جعلی بدهد.

شرکت های صادر کننده ایزو که از مرجع جعلی IAFCB تایید صلاحیت گرفته اند!

از آنجا که IAFCB و نام های جعلی صادر کننده زیر مجموعه اش تماما متعلق به خود آن هاست لکن تغییر یا اضافه کردن اسامی جدید کار سختی برای اسم های درج شده در این وب سایت بی اعتبار نیست.

اما در ادامه چند مورد از شرکت های صادر کننده که با سو استفاده از نام های معروف اقدام به صدور می کنند را نام خواهیم برد که این نام ها دارای اعتبار ساختگی از IAFCB هستند.

شرکت های بی اعتبار زیرمجموعه IAFCB

۱- وب سایت بی اعتبار صدور گواهینامه ایزو TUV GROUP

زمانی که بحث از صدور گواهینامه ایزو می شود چه نامی آشنا تر از نام و برند TUV که بیش از ۲۳ سال است با حضور TUV NORD در ایران شناخته شده است و بهترین گزینه است برای جذب مشتریان و کارفرمایان بی اطلاع و ناآگاه. با خروج توف های معتبری همچون توف نورد ( tuv nord ) از ایران راه برای فریب مشتریان با نام فریبنده و جذاب توف برای سو استفاده کنندگان فعال در این عرصه باز شد.


این را بدانید که نام گذاری توف تخصصی و متعلق به منطقه ای خاص در آلمان و اتریش است. می توانید برای اطلاعات بیشتر مقاله ” تشخیص توف های معتبر “ را مطالعه کنید.

TÜV تلفظ آلمانی Technischer Überwachungsverein ، به معنی انجمن بازرسی فنی مشاغل آلمانی هستند که خدمات بازرسی و صدور گواهینامه محصول را ارائه می دهند. این کلمه کاملا صرفا برای شرکت های در محدوده آلمان و اتریش استفاده می شود.

لذا شرکت های دیگری که صرفا از اسم TUV را در نام گذاری استفاده می کنند هدفشان جز سو استفاده از نام و سو استفاده از برند توف نیست. هر چند اگر ادعا کنند که کلمات به کار برده مخفف کلمات دیگری است نظیر The universal verification group کاملا مشخص است در انتها هدف رسیدن به کلمه معروف TUV بوده است. چون اولین بار است که می بینیم از حرف اضافه The به عنوان مخفف نام استفاده شده است !!!!!!

وب سایت بی اعتبار TUV GROUP به عنوان یکی از شرکت های تایید شده توسط IAFCB ذکر شده است!

در اطلاعات مندرج در وب سایت IAFCB شرکت TUV GROUP تاریخ اعتبار اعتبارش از سال ۲۰۰۵ ذکر شده است!!! (تصویر زیر)


حال آنکه دامنه وب سایت IAFCB در سال ۲۰۲۰ ثبت شده و پیرو بررسی تکمیلی دامنه  TUV GROUP نیز در سال ۲۰۱۸ ثبت گردیده اند! (کاملا استقبال خواهیم کرد تا مالکین دامنه TUV GROUP در مورد ادعای فعالیت از سال ۲۰۰۵ توضیح دهند و بفرمایند چگونه از وب سایتی که دو سال بعد از خودشان تاسیس شده تایید صلاحیت گرفته اند تا منتشر شود.)


توصیه می کنیم حتما مقاله “تشخیص گواهینامه ایزو توف اصلی از جعلی” را که قبلا به آن پرداخته بودیم مطالعه کنید.

وب سایت TUV GROUP به آدرس اینترنتی http://www.tuvgroupcert.com تا زمان درج این مقاله هیچ گونه تلفن و آدرسی در بخش تماس با ما سایت خود درج نکرده و مانند وب سایت جعلی IAFCB صرفا به درج ایمیل قناعت کرده است!

(در صورت تغییر یا حذف و اضافه اطلاعات، سابقه وب سایت در وب آرشیو ها و ذخیره دستی اطلاعات صورت گرفته باقی خواهد ماند)

 

۲- وب سایت بی اعتبار صدور گواهینامه ایزو TUV NORTH


واقعا که چه نامی شیرین تر و جذاب تر از اسم معروف TUV آن هم توف نورس ( TUV NORTH ) که بسیار شبیه نام شرکت معروف و معتبر توف نورد ( TUV NORD ) برای جذب مشتریان بی اطلاع می باشد.که البته تلفظ TH در تلفظ رایج بعضا D هم خوانده می شود!
وقتی از این مرجع صدور جعلی، درخواست گواهینامه توف نورد کنید دست رد به سینه شما نمی زنند، فقط تفاوتش این است که گواهینامه توف نورد را از پرینتر خانه خودش برای شما تهیه می کند! و پس از آن شما به جای گواهینامه معتبر TUV NORD با ثبت IAF الان صاحب یک گواهینامه tuv north با ثبت در وب سایت جعلی iafcb شده ای. تماما زیبایی است. لازم باشد برای شما قسم هم می خورند که به ولله توف نورد است! به هر حال تلفظ هر دو در فارسی یکی است و قطعا ایراد از شمای کارفرماست که در این چیزها سختگیرید. سخت گیری نکنید تا این شرکت های جعلی فاقد اعتبار اذیت نشوند.

به هر روی این نام گذاری مصداق بارز سو استفاده از بی اطلاعی مشتریان است. مشتری با شنیدن نام توف و در ادامه املا شبیه نورد به شدت به برند اعتماد می کند حال آنکه تکلیف کاملا مشخص است.

شکی نیست که قطعا بی توجهی دستگاه ناظر و بی اطلاعی مشتریان فضا را برای این سو استفاده ها فراهم کرده است.

در تاییدیه سایت جعلی IAFCB ادعا شده TUV NORTH از سال ۲۰۱۸ تایید شده است. دوباره یادآوری می کنیم که IAFCB سال ۲۰۲۰ ثبت شده! و TUV NORTH پیرو بررسی بعدی در یک سال بعد از تاریخ ادعا یعنی در تاریخ ۲۰۱۹ ثبت دامنه شده است. (تصویر پایین)

به عبارت ساده تر مانند TUV GROUP شرح ماجرا این است که شرکتی در سال ۲۰۲۰ ثبت شده ادعا کرده شرکتی که در سال ۲۰۱۹ ثبت شده را در سال ۲۰۱۸ تایید صلاحیت کرده است. همین قدر فشل.

ولی قسمت جالب ماجرا اینجاست که وب سایت TUV NORTH دقیقا بر روی سرورهایی میزبانی شده است که وب سایت TUV GROUP میزبانی میشود.!!!!! که کاملا محرز است که مالک و مدیر هر دو سایت، یک نفر/تیم می باشد، هرچند تا پیش از این نیز کاملا مشخص بود. (تصویر پایین) . (اطلاعات و سوابق سرور در صورت تغییر با وب سرویس ذخیره گردیده است لذا بدو بدو دنبال تغییر سرورها نباشید!).


جالبتر آنکه به صورت زنجیر وار این وب سایت ساختگی یعنی TUV NORTH نیز مانند قبلی ها یعنی IAFCB و TUV GROUP فاقد اطلاعات تماس نظیر تلفن و آدرس است. کاملا بی هویت و ناشناخته. دقیقا مشابه سایت های قبلی و بعدی که در این مقاله روشنگرانه ذکر کردیم.

۳- وب سایت بی اعتبار صدور گواهینامه ایزو TQS

همانطور که در دو مورد قبلی ذکر کردیم این وب سایت نیز فاقد اعتبار بوده و به صورت ساختگی از IAFCB تایید صلاحیت بی ارزش گرفته است. نام TQS هم وزن شرکت معروف آلمانی DQS طراحی شده تا اعتبار آن شرکت معروف را تداعی کند. ولی این مرجع صدور هم ساختگی ، بدون پشتوانه اعتباری و ساختگی می باشد.

بر طبق ادعای مندرج در وب سایت ساختگی IAFCB زمان تایید صلاحیت سایت TQM CERT سال ۲۰۰۷ بوده است!! (تصویر ذیل)

که ضمن یادآوری مجدد اینکه سال ثبت دامنه IAFCB سال ۲۰۲۰ بوده و پیرو بررسی تکمیلی زمان ثبت دامنه TQM CERT در اصل سال ۲۰۱۶ می باشد. (تصویر ذیل)

مجددا تضاد در واقعیت به چشم می خورد. سایتی که در اصل در سال ۲۰۱۶ ثبت شده ادعا می کند از سال ۲۰۰۷ توسط مرکزی خود آن از سال ۲۰۲۰ شروع به فعالیت کرده تایید صلاحیت شده است.

قسمت بسیار جالب ماجرا وقتی است که سرویس دهنده و هاست مشترکش با IAFCB بر روی سروروهای شرکت ایرانی خدمات هاستینگ آیتین وب شدیدا خودنمایی می کند.

این موضوع چند نکته را محرز می سازد که سازنده این وب سایت ها ذره ای از مباحث تخصصی ایزو ۱۷۰۲۱ مطلع نبوده و همچنین اطلاعات آی تی بسیار ضعیف داشته و تمرکز اصلی اش صرفا شبکه سازی ساختگی برای جذب حداکثری مشتریان بی اطلاع یوده است.

و در آخر اینکه این وب سایت هم مانند موارد قبلی که بررسی کردیم کوچکترین نشانی از آدرس و تلفن در بخش تماس با ما آن وجود ندارد.

دقیقا مانند تمامی کارهای قبلی و بعدی بی هویت و بدون هرگونه امکان پیگیری برای سازمان های ناظر و مشتریان متضرر.

۴- وب سایت بی اعتبار صدور گواهینامه ایزو INQ CERT


از حجم سو استفاده این شبکه صدور گواهینامه های فاقد اعتبار زیر مجموعه IAFCB خسته شده ایم.

به بررسی شرکت INQ می پردازیم که بر وزن شرکت معروف ایتالیایی IMQ تحت اعتبار IAF (اکردیا) طراحی شده تا با تلفظ آن اعتبار شرکت معروف ایتالیایی برای مشتری فریب خورده تداعی شود.

واقعا این حجم از شبیه سازی آوایی بی نظیر است. احتمالا در آینده بر وزن و هم آهنگ شرکت های معروف و معتبر صدور گواهینامه ایزو همچون SGS و BV و KIWA و … وب سایت هایی جعلی صدور گواهینامه تحت اعتبار وب سایت جعلی IAFCB ثبت خواهند شد!!!

محض رضای خدا یک مورد شفافیت و حقیقت در این وب سایت هم پیدا نمی شود. بر روی هاست های شرکت توف گروپ TUV GROUP میزبانی می شود همانند دو توف اول !!!!!!

و زمان ثبت دامنه بر خلاف ادعای سال ذکر شده در سایت جعلی IAFCB که ۲۰۰۷ به دروغ ۲۰۰۷ بیان شده است در اصل ۲۰۱۹ می باشد. (تمام اطلاعات در صورت تغییر در وب آرشیو ها ذخیره گردیده است)

این هم تصویر اطلاعات دامنه که سال ۲۰۱۹ ثبت شده است و نشاندنده دروغ بودن تمامی اطلاعات مندرج در iafcb است.

و دوباره نکته جالب اینکه از سرور اشتراکی با توف گروپ که در همین مقاله بررسی کردیم داره استفاده میکنه !!!
به عبارت دیگه گروه معلوم الحال سواستفاده گری که تمام این وب سایت های جعلی صدور گواهینامه رو طراحی کردند حتی هزینه ی جداگانه ی هاست هارو هم تقبل نکردند و کاملا اشتراکی و صمیمانه و دوستانه تمام وب سایت ها رو ی جا آپ کردند که خب همین کار تا حد زیادی کار دستشون داده.

همانند تمام موارد قبلی سایت جعلی صدور گواهینامه INQ CERT هم بدون هر گونه اطلاعات تماس از جمله تلفن و آدرس بنا شده است! که کاملا گویای فریب مشتری و عدم پاسخگویی بعدی مشتری فریب خورده خواهد بود.


سخن پایانی با صاحبین کسب و کار:

بررسی وب سایت جعلی و فریبکارانه IAFCB به پایان رسید. تا حد بالایی از هویت شرکت و فرد سازنده این وب سایت ها آگاهیم لکن فعلا اطلاعاتی از آن ها منتشر نخواهد شد. این مقاله برای کارفرمایان ، مدیران و صاحبین کسب و کار آماده شده تا در آشفته بازار صدور گواهینامه های جعلی از مراکز بی هویت و جعلی اقدام نکنند.
به دلیل ضعف در طراحی این سایت جعلی و فاقد اعتبار از دیتابیس اطلاعات کلیه مشتریان قبلی این شرکت که فریب خورده اند و سایر اطلاعات نظیر مراجع جعلی زیر مجموعه بک آپ کامل گرفته شده است.

نظر به اینکه کار در وب سایت IAFCB برای سازندگانش راحت است و هر روز می توانند یک نام جدید لاتین برای صدور علم کنند بررسی ما به این مقاله محدود نیست و در آینده بررسی های متنوعی بر ساختار صدور مراکز جعلی خواهیم داشت.

نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...

تماس با ایزوسیستم ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳

ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.

هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!