mis چیست؟ سیستم اطلاعات مدیریت

سیستم اطلاعات مدیریت

mis چیست؟

mis چیست؟ سیستم اطلاعات مدیریت که به‌اختصار MIS نامیده می‌شود، سیستمی است که اطلاعات مربوط به سازمان را جمع‌آوری، سازماندهی و پردازش می‌کند و درنهایت در اختیار مدیران سازمان قرار می‌دهد. مدیران نیز از این اطلاعات به‌منظور شناخت بهتر سازمان و در نتیجه برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری استفاده می‌کنند.

نام‌گذاری سیستم اطلاعات مدیریت

سیستم اطلاعات مدیریت عبارت‌اند از:

  • سیستم: سیستمی که به کاربران خدمات می‎‌رساند.
  • اطلاعات: نرم‌افزارهای اطلاعاتی که از طریق پایگاه‌داده اطلاعات را دسته‌بندی می‌کند.
  • مدیریت: اطلاعات موردنیاز و فیلتر شده را جهت بهبود چشم‌انداز در اختیار مدیران قرار می‌دهد.

تاریخچه mis چیست؟

MIS یا اتوماسیون الکترونیکی روش‌های مختلف شمارش، ثبت سوابق و روش‌های حسابداری است.  قدیمی‌ترین قدیمی‌ترین نوع این سیستم، روش ثبت دفتری بود که مدیر، کسب‌وکار خود را در آن پیگیری می‌کرد. اتوماسیون در دهه ۱۸۸۰ به شکل کارت‌های جدول‌بندی پانچ، که می‌توانستند دسته‌بندی و شمارش شوند ظهور کرد.

عناصر اطلاعاتی که در دستگاه‌های کارت پانچ وارد می‌شد، ضبط می‌شدند. سپس کارت‌ها توسط ماشین‌های دیگری پردازش می‌شدند. درواقع هر کارت معادل یک رکورد پایگاه‌داده امروزی بود.

هنگامی که اولین کامپیوترها پس از جنگ جهانی دوم ظهور کردند سیستم‌های کارت پانچ، هم به‌عنوان قسمت ورودی (تغذیه داده‌ها و برنامه‌ها) و هم به‌عنوان خروجی استفاده می‌شدند. سیستم‌های کارت تا دهه ۱۹۷۰ به طور کامل ناپدید نشدند.

آن‌ها در نهایت با رسانه‌های ذخیره‌سازی مغناطیسی (نوار و دیسک) جایگزین شدند. رایانه‌هایی که از چنین رسانه‌های ذخیره‌سازی استفاده می‌کنند، سرعت محاسبه را افزایش می‌دهند. کامپیوتر همچنین توابع محاسبه را معرفی کرد. با پیشرفت و کامپیوتری شدن سیستم اطلاعات مدیریت، مهم‌ترین عملکردهای حسابداری توسعه یافت.

هدف از سیستم اطلاعات مدیریت چیست؟

هدف از mis چیست؟ با برخی از این موارد آشنا شوید:

  • کمک به ایجاد ارزش در کسب‌وکار
  • به‌کارگیری تکنولوژی اطلاعات جهت تحقق اهداف عالی
  • بهبود توانمندی در جنبه‌های تکنولوژی، سازمانی و منابع انسانی
  • قابل‌دسترس نمودن اطلاعات لازم و مرتبط

فلوچارت IMS

مزایای MIS

در اینجا تلاش می‌کنیم به پرسش مزایای MIS چیست پاسخ دهیم. برخی از مزایای استفاده از سیستم اطلاعات مدیریت برای یک شرکت به‌طورکلی آورده شده است:

  • بهبود دقت داده‌ها در راستای بهبود تصمیمات استراتژیک
  • تسهیل برنامه‌ریزی و هماهنگی‌ها
  • ارتقای کیفیت نیروی انسانی
  • کاهش هزینه‌های عملیاتی
  • تسهیل کنترل امور سازمانی و …

ویژگی‌های اصلی MIS چیست ؟

ویژگی‌های اصلی mis چیست؟ یک MIS ایده‌آل دارای ویژگی‌های زیر است:

ویژگی MIS چیست

جریان پیوسته mis چیست؟

یک سیستم اطلاعات مدیریت که به‌خوبی طراحی شده است، جریان مداوم اطلاعات را برای تصمیم‌گیری فراهم می‌کند.

بهبود تصمیم‌گیری mis چیست؟

MIS اطلاعات مفیدی را برای تصمیم‌گیری ساختاریافته در دسترس قرار می‌دهد.

قابلیت انعطاف mis چیست؟

سیستم اطلاعات مدیریت، از فناوری اطلاعات برای جمع‌آوری و انتقال اطلاعات مورداستفاده یک شرکت بهره می‌برد. هر نوع از کسب‌وکار، داده‌های خود را تولید می‌کند؛ چه مالی باشد و چه عملیاتی. در نتیجه به یک سیستم اطلاعاتی جداگانه برای خود نیاز دارد.


پیاده‌سازی سیستم‌ اطلاعات مدیریت

لزوم پیاده‌سازی mis چیست؟ برای پیاده‌سازی سیستم اطلاعات مدیریت باید شناخت کافی از اطلاعات سازمان در دست باشد تا سیستم را بر اساس داده‌های آماری آنالیز کرد. در گام بعدی طرح جدیدی را جهت بهبود امور سازمان پیشنهاد و آن را در ارگان‌ها پیاده‌سازی می‌کنیم.

نمونه‌هایی از سیستم اطلاعات مدیریت

به‌عنوان‌مثال می‌توان به سیستم‌ کنترل سهام، سیستم‌ حقوق و دستمزد، سیستم پردازش سفارش و غیره اشاره کرد. سیستم‌های اطلاعات مدیریت، به تصمیم‌گیرندگان کمک می‌کنند تا با پیش‌بینی‌های آماری از داده‌های تحلیل شده بهترین تصمیم‌ها را بگیرند.

نقش MIS چیست ؟

در تجارت، سیستم‌های اطلاعات مدیریت (سیستم‌های مدیریت اطلاعات) ابزارهایی هستند که برای پشتیبانی از فرایندها، عملیات، هوش و فناوری اطلاعات استفاده می‌شوند. ابزار MIS، داده‌ها را بررسی و اطلاعات را مدیریت می‌کند. آنها هسته اصلی رشته مدیریت اطلاعات هستند و اغلب اولین سیستم‌های عصر اطلاعات در نظر گرفته می‌شوند.


سطوح مختلف سیستم اطلاعات مدیریت

بر اساس سطوح مختلف سازمان سه نوع MIS به شرح زیر وجود دارد:

  • عملیاتی: با پیگیری عملیات عادی مؤسسه، اطلاعات اساسی را در اختیار مدیران عملیاتی قرار می‌دهد.
  • مدیریتی: به مدیران میانی کمک می‌کند تا در فعالیت‌های اداری تصمیم‌گیری کنند و پیگیری‌ها را انجام بدهند.
  • راهبردی: اطلاعات این سیستم در تصمیم‌گیری‌های مدیران ارشد دررابطه‌با سازمان کمک می‌کنند.

سطوح MIS چیست

نقش سیستم‌های اطلاعاتی در جامعه

در جامعه نقش mis چیست؟ کارخانه‌ها از سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر برای خودکارسازی فرایندهای تولید، سفارش و نظارت بر موجودی استفاده می‌کنند. بانک‌ها از انواع سیستم اطلاعاتی برای پردازش تراکنش‌هایی مانند سپرده‌ها، برداشت‌های خودپرداز و پرداخت وام استفاده می‌کنند. بیشتر معاملات مصرف‌کننده شامل سیستم‌های اطلاعاتی می‌شود. شما اتاق هتل را به‌صورت آنلاین رزرو می‌کنید، یا موسیقی را از طریق اینترنت دانلود می‌کنید؛ سیستم‌های اطلاعاتی این تراکنش‌ها را ضبط و پیگیری می‌کنند و داده‌ها را به پایگاه‌های اصلی منتقل می‌کنند.

شرکت‌ها معمولاً انواع مختلفی از سیستم‌ اطلاعات مدیریت را دارند که شامل سیستم‌هایی برای پردازش تراکنش‌ها است. سیستم‌ اطلاعات مدیریت، سیستم‌ پویایی است که به کاربران امکان تجزیه‌وتحلیل داده‌ها را برای پیش‌بینی، شناسایی روندهای تجاری و مدل‌سازی استراتژی‌های تجاری می‌دهد. سیستم‌های اتوماسیون اداری جریان ارتباطات را در سراسر سازمان بهبود می‌بخشند. هر نوع از سیستم اطلاعات مدیریت به سطح خاصی از تصمیم‌گیری خدمت می‌کند: عملیاتی، تاکتیکی و استراتژیک.


پرکاربردترین انواع سیستم اطلاعات مدیریت

انواع مختلفی از سیستم‌های اطلاعاتی برای استخراج داده‌ها، ایجاد گزارش‌ها و کمک به مدیران در تصمیم‌گیری‌ها استفاده می‌شود. استفاده از سیستم اطلاعات مدیریت بر اساس نیاز متفاوت است؛ بنابراین انتخاب نوع موردنیاز سیستم اطلاعات مدیریت مهم است. برخی از انواع پرکاربرد MIS در اینجا توضیح داده شده است:

انواع سیستم اطلاعات مدیریت

سیستم گزارش‌دهی مدیریت

این سیستم اطلاعات مدیریت، یک پایگاه‌داده است که برای گزارش کلیه امور مالی و عملیاتی در تمام سطوح مدیریتی طراحی شده است. سیستم گزارش‌دهی مدیریت معمولاً توسط مدیران ​​برای تولید گزارش‌های منظم، با مقایسه عملکرد مالی گذشته و حال برای تعیین رشد مالی استفاده می‌شود.

همچنین یک ابزار عالی برای مدیران سطح متوسط ​​است تا عملکرد خود را تجزیه‌وتحلیل کنند. مدیران سطح بالا از داده‌های تولید شده توسط سیستم گزارش‌دهی برای مقایسه بین وضعیت مالی فعلی شرکت و کارایی عملیات در برابر اهداف از پیش تعیین شده شرکت استفاده می‌کنند.

سیستم‌ کنترل فرایند

سیستم کنترل فرایند بر فرایندهای فیزیکی و صنعتی یک تجارت مانند فراوری نفت، ساخت فلز یا مونتاژ خودرو نظارت می‌کند. این سیستم به طور مداوم داده‌ها را جمع‌آوری و مطابق با آن‌ها برنامه‌ریزی می‌کند تا گزارش‌هایی در مورد عملکرد سیستم تولید کند. یک مدیر با نگاه‌کردن به گزارش‌ها می‌تواند چشم‌اندازی نسبت به مسیر کلی پیدا کند و انحرافات از هدف اصلی را تشخیص دهد.

سیستم فروش و بازاریابی

مدیریت را برای اجرای عملکردهای فروش و بازاریابی سازمان پشتیبانی می‌کند. با کمک این گزارش‌ها، مدیران می‌توانند بفهمند که کدام محصولات فروخته می‌شوند و کدام‌ها نه. همچنین میزان فروش هر محصول در هر مکان خرده‌فروشی چقدر است. این طرح شامل:

  • توسعه محصول
  • پیش‌بینی فروش
  • ردیابی و گردآوری رسانه‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی
  • مدیریت کانال توزیع
  • قیمت‌گذاری و تبلیغات
  • اجرای تبلیغات و پیشبرد فروش مؤثر

سیستم کنترل موجودی

همه مواردی را که به موجودی مربوط می‌شود از جمله سرقت و خرابی را ردیابی می‌کند. سیستم کنترل موجودی، یک رکورد از جابه‌جایی موجودی به داخل انبار، از انبار به فروشگاه، فروش و بازگشت نگهداری می‌کند.

سیستم حسابداری و مالی

دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری سازمان را ردیابی می‌کند و تمام داده‌های مربوط به گزارش‌های مالی را طبق قانون برای کارکردهایی مانند حقوق و دستمزد، مالیات‌های محلی و بازنشستگی ترکیب می‌کند. این سیستم حسابرسی‌های مالی و گزارش‌های سالانه را ارائه می‌دهد.

همچنین بررسی روزانه تراکنش‌های معمول مانند درآمد فروش، بازده و سپرده‌های بانکی را تسهیل می‌کند. صورت‌های ماهانه مانند ترازنامه یا صورت سود و زیان از این سیستم مشتق شده‌اند. جدای از آن، این اظهارات به مدیران کمک می‌کند تا موفقیت مالی فعلی را در برابر عملکرد گذشته و اهداف از پیش تعیین شده برای رشد آتی شرکت پیگیری کنند.

سیستم منابع انسانی

اتوماسیون اداری و سیستم اطلاعاتی همکاری سازمانی، به مدیریت در کنترل جریان اطلاعات در سراسر سازمان کمک می‌کند. هر وسیله ارتباط الکترونیکی که توسط مدیران سازمان برای برقراری ارتباط با سایر مدیران یا کارکنان و یا برای ارتباط کارکنان با یکدیگر استفاده می‌شود، تحت سیستم اطلاعات اتوماسیون اداری قرار می‌گیرد. این دستگاه‌ها ممکن است شامل هر وسیله انتقال مانند تلفن ثابت برای صحبت با یکدیگر یا تلفن‌های همراه، اینترانت، پست صوتی، چندرسانه‌ای، اشتراک‌گذاری فایل و کنفرانس باشد.

سیستم پشتیبانی تصمیم

این سیستم توسط مدیریت سطح متوسط ​​و بالاتر برای کمک به تصمیم‌گیری و حل مشکلات شرکت استفاده می‌شود.

سیستم اطلاعات اجرایی

ابزاری برای گزارش‌دهی و دسترسی آسان و سریع به گزارش‌های شرکت از تمامی سطوح و بخش‌ها مانند منابع انسانی، حسابداری، عملیات و غیره است.

سیستم‌ اطلاعات بازاریابی

سیستم‌های اطلاعاتی هستند که به جنبه‌های بازاریابی کسب‌وکار کمک می‌کنند.

سیستم اتوماسیون اداری

از ارتباطات و بهره‌وری در یک شرکت با حذف تنگناها و حتی خودکارسازی گردش کار در تمام سطوح مدیریت پشتیبانی می‌کند.

سیستم مدیریت اطلاعات مدرسه

سیستم مدیریت اطلاعات مدرسه در mis چیست؟ این سیستم برای کمک به مدیریت مدرسه تنظیم شده است و شامل مطالب آموزشی و یادگیری است.

سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی

تسهیل جریان اطلاعات در بین تمام عملکردهای کسب‌وکار در داخل مرزهای سازمان،  به مدیریت ارتباطات با ذی‌نفعان در خارج کمک می‌کند.


وظایف بخش سیستم اطلاعات مدیریت

سیستم اطلاعات مدیریت قوانینی را در مورد اینکه آیا کارکنان می‌توانند به فناوری‌ها و زیرساخت شبکه شرکت دسترسی داشته باشند یا خیر و چگونگی این دسترسی تعریف و اجرا می‌کند. سیستم اطلاعات مدیریت مسئول امنیت فناوری و سیستم‌های رایانه‌ای است.

زیرساخت به سیستم‌های فناوری اشاره دارد و از عملکرد روزانه کسب‌وکار پشتیبانی می‌کند. بخش MIS خدمات پشتیبانی داخلی، کمک به کارکنان و عیب‌یابی مسائل مربوط به زیرساخت را ارائه می‌دهد. همچنین سیستم اطلاعات مدیریت مسئول اطمینان از دردسترس‌بودن و امنیت سیستم‌های مدیریت‌داده است که شامل تهیه و مدیریت سیستم‌هایی است که کارکنان را قادر می‌سازد به داده‌های حیاتی کسب‌وکار دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را به‌روزرسانی کنند.

کدام شرکت‌ها می‌توانند از MIS استفاده کنند؟

سیستم اطلاعات مدیریت فقط ابزاری نیست که برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده شود، بلکه به مدیران اجازه می‌دهد در فرایند تصمیم‌گیری مؤثرتر عمل کنند. به‌کارگیری MIS مزایای زیادی به همراه می‌آورد و در توصیف اهداف و منابع سازمانی کمک می‌کند.

جایگاه سیستم اطلاعات مدیریت

 نقش MIS در HRM چیست؟

سیستم اطلاعات mis چیست؟ مدیریت MIS در عملکرد مدیریت منابع انسانی با فعالیت‌های معمولی مانند ثبت حضور، غیاب، محاسبه حقوق و دستمزد سروکار دارد. فعالیت‌های سطح عملیاتی همچنین شامل حفظ سوابق کارکنان است که به‌عنوان پایه‌ای برای لایه‌های استراتژیک استفاده می‌شود.


مشاغل موجود در بخش سیستم اطلاعات مدیریت

شرح وظایف سیستم‌های اطلاعات مدیریت احتمالاً شامل مفاهیم و وظایف مالی در کنار وظایف مدیریت فناوری اطلاعات است. بخش سیستم اطلاعات مدیریت مستلزم ارزیابی برنامه‌های کاربردی تجاری و انتخاب آن‌هایی است که به شرکت در دستیابی به فروش، بازاریابی یا اهداف مرتبط کمک می‌کند.

مشاغل MIS به مدرک علوم کامپیوتر یا سیستم‌های اطلاعات مدیریت نیاز دارند. داوطلب اشتغال در بخش سیستم اطلاعات مدیریت باید بتواند امور IT و نرم‌افزار را مدیریت کند و سیستم‌ها و برنامه‌های کامپیوتری را عیب‌یابی و بهینه کند. این جایگاه مستلزم برنامه‌ریزی و تجزیه‌وتحلیل گسترده برای پروژه‌ها در مقیاس بزرگ است و ممکن است به تجربه یا تحصیل در امور مالی و اقتصاد نیاز داشته باشد.

گزینه های شغلی برای متخصصان mis چیست؟

  • مشاور فناوری اطلاعات
  • توسعه دهنده وب
  • مدیر سیستم‌های اطلاعاتی
  • تحلیلگر هوش تجاری
  • مدیر شبکه
  • توسعه دهنده برنامه‌های تجاری
  • تحلیلگر سیستم
  • متخصص پشتیبانی فنی
  • تحلیلگر کسب و کار
  • توسعه دهنده سیستم‌ها

ویژگی متخصصان MIS

  • مهارت حل مسئله خوب
  • توانایی مدیریت موثر زمان و منابع
  • دید روشن از “تصویر بزرگ” و همچنین “جزئیات کوچک”
  • تمایل به همکاری نزدیک با افراد دیگر
  • مهارت‌های ارتباطی عالی
  • توانایی تفکر استراتژیک در مورد فناوری
  • تمایل به مسئولیت‌پذیری برای توسعه و اجرای ایده‌های خود

سیستم اطلاعات مدیریت در یک شرکت معمولی

درحالی‌که افراد از نرم‌افزارهای بهره‌وری کسب‌وکار مانند پردازش کلمه، صفحه گسترده و برنامه‌های گرافیکی برای انجام کارهای مختلف استفاده می‌کنند، وظیفه مدیریت نیازهای اطلاعاتی، بر عهده سیستم اطلاعات مدیریت است.

این بخش شامل کاربران، سخت‌افزار و نرم‌افزارهایی که از تصمیم‌گیری پشتیبانی می‌کنند است. سیستم‌ اطلاعات مدیریت، داده‌های کلیدی شرکت را جمع‌آوری و ذخیره می‌کند و اطلاعات موردنیاز مدیران برای تجزیه‌وتحلیل، کنترل و تصمیم‌گیری را تولید می‌کند.


چرا MIS برای تجارت مهم است؟

سیستم اطلاعات مدیریت به مدیران سطح بالا در تعیین اهداف، برنامه‌ریزی استراتژیک، تکامل برنامه‌های تجاری و اجرای آن‌ها کمک می‌کند. MIS نقش تولید اطلاعات، ارتباط و شناسایی مشکل را ایفا می‌کند و به فرایند تصمیم‌گیری کمک می‌کند.

چگونه از MIS در بازاریابی استفاده می‌شود؟

سیستم اطلاعات مدیریت یا MIS برای جمع‌آوری، ذخیره، تجزیه‌وتحلیل و توزیع داده‌های بازاریابی ارزشمند در تصمیم‌گیری‌ها به بازاریابان کمک می‌کند. ورودی یک سیستم اطلاعات بازاریابی، بر جمع‌آوری داده‌های داخلی و خارجی مرتبط برای تجزیه‌وتحلیل و تفسیر داده‌ها متمرکز است.

سیستم MIS چیست

گزارش MIS چگونه تهیه می‌شود؟

جمع‌آوری داده‌های خام از بخش‌های مختلف.

تعیین ساختار گزارش.

مشخص‌کردن عناوین سطرها و ستون‌ها.

تفکیک و مرتب‌سازی داده‌ها و عناوین مربوطه.

فیلتر و حذف داده‌هایی که به گزارش MIS یا تصمیم‌گیری مرتبط نیستند.

انواع گزارش‌های MIS چیست؟

گزارش‌های مالی انواعی از گزارش‌های MIS هستند که می‌توانند برای تعیین وضعیت مالی یک سازمان استفاده شوند. گزارش مالی اغلب شامل ترازنامه، جزئیات درآمد، هزینه و صورت جریان وجوه نقد شرکت است.

آیا MIS یک نرم‌افزار است؟

سیستم اطلاعات مدیریت علاوه بر خدمت به‌عنوان یک بخش در یک شرکت، نرم‌افزارهای رایانه‌ای را نیز شامل می‌شود که برای ذخیره، سازمان‌دهی و تجزیه‌وتحلیل اطلاعات کاربرد دارد. سیستم‌های اطلاعات مدیریت برای ردیابی فروش، موجودی تجهیزات و اطلاعات تجاری مرتبط استفاده می‌شود.

MIS فراتر از کدگذاری

یک تصور غلط رایج این است که MIS فقط مربوط به کدگذاری (یا نوشتن کد رایانه) است. در حالی که بسیاری از مشاغل در MIS به طور کلی از کدگذاری استفاده نمی‌کنند.

مفاهیم برنامه‌نویسی، برخی از اصول اساسی توسعه، پیاده سازی و استفاده از سیستم‌های اطلاعاتی را نشان می‌دهند؛ اما نقش اصلی سیستم اطلاعات مدیریت، تجزیه‌وتحلیل داده‌ها، کار گروهی، رهبری، مدیریت پروژه، خدمات به مشتریان و نظریه‌های اساسی کسب‌وکار است. این بخش از سیستم اطلاعات مدیریت، متخصص MIS را از متخصص علوم کامپیوتر متمایز می‌کند.

مهارت های کلیدی که با MIS تقویت می‌شوند

برخی از مهارت‌های کلیدی که می‌توانید هنگام کار با MIS توسعه دهید عبارتند از مهارت‌های تحلیلی، تفکر انتقادی و مهارت‌های حل مسئله. همچنین باید بتوانید با سایر اعضای تیم MIS و افرادی که از سیستم استفاده می‌کنند ارتباط موثر برقرار کنید. مهارت‌های اساسی که برای رسیدن به سطح مدیریت باید توسعه دهید عبارت‌اند از:

  • توانایی درک و بیان نقش سیستم‌های اطلاعاتی در سازمان
  • تسلط بر مفاهیم و ابزارهای مختلف سیستم‌های اطلاعاتی
  • توانایی تجزیه‌وتحلیل مشکلات تجاری و شناسایی راه‌حل‌ها با استفاده از سیستم‌های اطلاعاتی
  • توانایی طراحی، پیاده‌سازی و ارزیابی راه‌حل‌های اطلاعاتی برای مشکلات تجاری
  • درک مفاهیم اخلاقی، قانونی و مقرراتی سیستم‌های اطلاعاتی

سیستم اطلاعات مدیریت در ایران به چه صورت است؟

در ایران تمایل سازمان‌ها به داشتن سیستم‌های اطلاعات یکپارچه از جمله سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمان همواره وجود داشته است؛ اما به دلیل تحولات مختلف سیاسی، اقتصادی و … دستیابی به سیستم‌های اطلاعاتی یکپارچه به طور کامل محقق نشده است.


نتیجه‌گیری

برنامه‌ریزی‌های اشتباه مدیریت، زیان‌ها و هدررفت منابع مالی و انسانی زیادی را در پی دارد. علت این اشتباهات مدیران در دست‌ نداشتن اطلاعات کافی از سازمان است. هر نوع کسب‌وکاری که انجام می‌دهید یا برای هر هدفی که به سیستم اطلاعات مدیریت نیاز دارید باید مناسب‌ترین MIS خود را انتخاب کنید تا مسیر و آینده کاری خود را هموار کنید.

اخذ گواهینامه ایزو معتبر

ایزو سیستم با همکاری برترین مراجع صدور (CB) اقدام به صدور گواهینامه‌های بین المللی ایزو (ISO) برای شرکت‌ها، سازمان‌ها و سایر مراکز تجاری و غیرتجاری می‌نماید. ایزوسیستم با مجوز رسمی سازمان صنعت، معدن و تجارت در رتبه یک شرکت‌های مشاور مدیریت و واحد برتر فنی و مهندسی در کل کشور قرار دارد.

برای اخذ گواهینامه MIS می‌توانید از طریق صفحه دریافت ایزو یا تکمیل فرم اخذ ایزو  درخواست خود را به صورت سریع ثبت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از طریق شماره‌های ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ با ما در تماس باشید.


این مقاله به صورت اختصاصی توسط تیم فنی ایزوسیستم آماده شده است، هرگونه بهره برداری بدون ذکر نام و آدرس منبع شرعا و قانونا ممنوع می باشد.

نیاز به مشاوره دارید؟ با ما تماس بگیرید...

تماس با ایزوسیستم ۳۳۴۴۴۸۱۳-۰۲۳ و ۳۳۴۴۴۸۱۴-۰۲۳

ایزوسیستم برترین مرکز صدور مدارک بین المللی ایزو و دارنده مجوز سازمان صنعت، معدن و تجارت می باشد.

هشدار: مراقب نیش مراکز بدون مجوز رسمی در حوزه ی خدمات مشاوره و صدور گواهینامه های ایزو باشید!